The Green Man selecteerde zes Schotse single malt whisky's die representatief zijn voor verschillende regio's en types whisky. We vinden ze vooral bijzonder lekker.
Via de QR-code die je vindt in het deksel van de doos ga je naar het yt-kanaal van The Green Man. Een video die je kan aanzetten en stopzetten begeleidt je doorheen de tasting.
Inge Lanckacker {chef zonder restaurant} ontwikkelde speciaal voor deze box zes knabbels en sweeties.
Inge Lanckacker {chef zonder restaurant} geeft in deze folder informatie over de knabbels en de whisky infused sweeties.
Het whsisky flavour wheel van het Scotch Whisky Research Ins
The Green Man en muziek...
Inge Lanckacker ontwikkelde zes recepten voor een heus whiskydiner. De gerechten zijn eenvoudig én overheerlijk Je vindt de recepten via de website van The Green Man..
Een terugkerende vraag en voorwerp van debzat in de whsikywereld is het wel of niet toevoegen van water. Tijdens de tasting kan je experimenteren en zelf oordelen.
Voor het proeven van de geturfde whisky's kan je het stukje turf aansteken en laten branden, of beter gezegd, laten roken. Het is deze turflucht die tijdens het drogen van het graan aan de graankorrel blijft plakken en tijdens het hele proces wordt meegenomen tot in je glas.
In de enveloppe aan het deksel van de doos vind je een folder met informatie bij elke whisky: de distilleerderij en proefnotities voor neus, smaak en afdronk. Je kan ze gebruiken om jouw ervaringen mee te vergelijken.
In de enveloppe aan het deksel van de doos vind je een folder met informatie bij elke whisky: de distilleerderij en proefnotities voor neus, smaak en afdronk. Je kan ze gebruiken om jouw ervaringen mee te vergelijken.